Hamdibey İlkokulu

Telefon : 0 286 4890004
Belgegeçer : 0 286489004
WEB https://hamdibeyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : HAMDİBEY KÖYÜ HAMDİBEY MEVKİİ HAMDİBEY/10 SK. HAMDIBEY ORTAOKULU NO: 6 YENİCE / ÇANAKKALE
VİZYON : VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezi Yeniceye 17 km il merkezi Çanakkaleye 100 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :